OVER MEZELF ALS CONNECTOR

Na een lange loopbaan in de lerarenopleiding en verschillende directiefunctie in het hoger onderwijs blijf ik graag nog professioneel actief. Ik wil mijn opgebouwde kennis en ervaringen graag nog inzetten om mensen vooruit te helpen.

Vooruit helpen om uit kwesties te geraken en stappen te zetten naar een nieuwe toekomst (Connector-bemiddelaar)

Vooruit helpen om opnieuw te gaan studeren en zo ook een nieuwe toekomst op te bouwen ( Connector-studieadviseur)

In mijn loopbaan zag ik hoe “kwesties” en conflicten ontwrichtend kunnen werken voor betrokken actoren ( leerkrachten, directies, stafmedewerkers, studenten, ouders) en hoe bemiddelde oplossing hiervan, met erkenning van eenieders gevoelens en belangen hierbij, opnieuw openheid kunnen creëren en leiden tot persoonlijke groei.

Brede persoonlijke ervaring als gescheiden, als alleenstaand ouder, in een nieuw samengesteld gezin, (plus)ouder en (plus)grootouder, mantelzorger voor mijn dementerende ouders hebben me meerdere kanten van het familiale samenleven laten zien en voelen.

Ervaring als vrijwillig burenbemiddelaar bij verschillende gemeenten en provincie Vlaams-Brabant biedt inzicht in de complexiteit en de bijhorende conflictrisico’s en ook kansen van het “samen-wonen” in een buurt.

Al deze ervaringen en inzichten laten me toe om als professioneel bemiddelaar mensen te helpen connecteren met zichzelf en de ander(en) om vanuit het oplossen en uitklaren van kwesties en conflicten een nieuwe toekomst (verder) uit te bouwen.

In mijn loopbaan heb ik een accuraat in- en overzicht opgebouwd in hoger onderwijslandschap, de regelgeving en de mogelijkheden. Dit biedt een ideaal kader om je hierin wegwijs te maken als je opnieuw wil gaan (verder)studeren en je te helpen verbinding ( connectie) te maken tussen wat je kan en wat je wil.

Ik volgde een opleiding tot bemiddelaar in familiezaken en ben erkend als familiaal bemiddelaar door de Federale Erkenningscommissie van het FOD Justitie.

U kan op mij rekenen als connector, professionele bemiddelaar en studieadviseur!

Netwerk

Voor specifieke adviezen omtrent specialistische materie kan ik beroep doen op een netwerk van experten op vlak van fiscaliteit, psychotherapeuten, advocaten en notarissen. Uiteraard kan u zelf ook advies vragen aan uw eigen experten, therapeuten, advocaten of notaris.